deszKARÁCSONYFA mini PAKK

Raktárkészlet: 4 db
deszKARÁCSONYFA mini PAKK
deszKARÁCSONYFA mini PAKK
deszKARÁCSONYFA mini PAKK
deszKARÁCSONYFA mini PAKK
deszKARÁCSONYFA mini PAKK
deszKARÁCSONYFA mini PAKK

Mini deszKRÁCSONYFA alkotócsomag nem csak gyerekeknek  !

Asztali méretű-40 cm- magas, fenyőből készült karácsonyfa alapot találsz a csomagban, mérete miatt a gyerekek is könnyedén lefestik és kidekorálják!

5 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

Mi is nagyon szeretünk itthon alkotni és nemcsak a gyerekeknek, hanem az én számomra is nag öröm, ha valami olyat készíthetünk, amit aztán egy szép és maradandó dekorációként évről-évre újra elővehetünk. A mini deszKARÁCSONYFA elkészítése tapasztalataim alapján, kis segítséggel már 4 éves kortól könnyedén megy a gyerekeknek, a jó fedő képességű krétafestéknek és az egyszerűen használható sablonoknak köszönhetően. A nagyobb, 8-10 év körüli gyerekek pedig már önállóan is megoldják a videós útmutató segítségével.
Végül pedig fontosnak tartom megemlíteni azt is, hogy nagyrészt környezetbarát, természetes anyagokról lévén szó, amivel tartós és sok éven át dekorációként szolgáló, akár több alkalommal is átfesthető tárgy készül, így többet tehetünk megvásárlásával a környezetünkért és a fenntarthatóságért is!

A csomag tartalma:

1 db fenyőfa alap

2*20 ml krétafesték

2 db sablon

1 szivacsecset

1 db ecset


A csomagot a kosár gombra kattintva tudod megrendelni, kérlek ne felejtsd el kiválasztani a színeket és a sablonokat!
A megrendelésről minden esetben kapsz egy automatikus és egy kézi visszaigazolást, illetve egy díjbekérőt, az összeg beérkezése után legkésőbb 5 nappal már küldöm is a PAKK-odat!
Ha a személyes átvételt választod a helART ALkotóműhelyben, nyitvatartási időben (kedd és csütörtök : 12-17, szerda és péntek 10-15) ezt is megteheted, de jelezd kérlek ha utalással fizetnél és szintén küldök egy díjbekérőt hozzá !

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés