Bútorfestés Extra technikák -metál hatások, szeptember 15 kedd 15 óra

Raktárkészlet: 5 db
Bútorfestés Extra technikák -metál hatások, szeptember 15 kedd 15 óra

Festünk, arany, ezüst, bronz vagy réz mintát stencilezünk síkban és térben egyaránt, metálfestünk, waxolunk, felületet zárunk

11 630 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

Festünk a szuper HH krétafestékkel! Ha még nem használtad, akkor kipróbájuk együtt, hogyan tudunk a lágy, sűrű, jól terülő és fedő krétafestékkel festeni, hogy ebben ne legyen bizonytalanság a későbbiekben.

Füstfóliázunk, vagyis megmutatom Neked, hogyan és milyen anyagokkal tudsz metál mintákat felvinni bútorodra, úgy, hogy az pontosan olyan legyen, mint amilyennek szeretnéd

.

A térből kiemelkedő, vagyis 3D-s mintákat festünk fel metál hatásban. Ezután tudni fogod, hogy pontosan milyen anyagot hogyan használj a legtutibb hatás elérése érdekében.

Kipróbáljuk a metál waxot és a metál festéket is!

A végén felületet zárunk lakkal. Itt pontosan megmutatom, hogyan lakkozz úgy, hogy ne mosódjon el a mintád!

A workshop-hoz szükséges termékek, amelyeket mind hazavihetsz majd:

 • 1 db szabadon választott 110 ml-es HH Krétafesték

 • 1 db 1-es lapos dupla ecset

 • 1 db festőkés

 • 1 db szabadon választott kisebb vagy nagyobb 2D/3D stencil

 • 1 db 110 ml-es HH Selyemfényű Bútorlakk

 • 1 csomag füstfólia

 • 1 csomag 3D fólia

 • 1 db 3D ragasztó

 • 1db füstfólia ragasztó

 • 1 db 40*20 cm-es fatábla, amin begyakoroljuk a technikákat

 • 1 db 10*15 cm-es fatábla

 • 1 db bútordísz

AJÁNDÉKba adom, hogy kipróbálhasd:

Ezeken felül szükségünk lesz a workshopon metál wax-ra és metál festékre is, mert meg szeretném mutatni neked, hogy ezeket hogyan használjuk. Ezt nem szükséges megvásárolnod, hanem a workshopon használhatsz az enyémből, ezt ajándékba kapod tőlem.

Folytasd otthon, minden eszközöd meglesz hozzá!

A workshopon mindösszesen egy fatábla egyik oldalát használjuk fel, a tanult technikákkal közösen díszítjük ki. A másik oldalon otthon még gyakorolhatsz, elkészítheted kedved szerint.

Mivel az összes anyagot hazaviheted, így a megmaradt festékkel és bútorlakk otthon még legalább 1 négyzetméternyi felületet, vagyis kb. széket át tudsz festeni.

Az ecseteket és a stencileket még számtalanszor tudod használni, és bőven maradnak metál ragasztóid és fóliáid, amivel otthon még kreatívkodhatsz.

A workshophoz szükséges termékcsomag ára 11630 Ft.

Mivel mindent hazaviszel, ezért természetesen a csomag tartalmától eltérhetsz! Vagyis, ha már van otthon egy kiszemelt kidíszítendő bútorkád, és nagyobb méretű stencilre vagy nagyobb mennyiségű festékre lenne hozzá szükséged, akkor a csomag tartalmát felfelé megváltoztathatod és az árkülönbözetet a helyszínen rendezni tudod.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ha jelentkeztél, mi foglaljuk a helyed, és ha mégsem tudsz eljönni, a csomag árát visszaadni nem tudjuk, viszont a csomag tartalmáért bármikor beugorhatsz nyitvatartási időben a boltba, ill. kérésedre postázzuk is, ha szükséges. Ez utóbbi esetben a postaköltség téged terhel.

Hogyan készülj, mit hozz:

Játszós ruhában gyere, amit nem féltesz, ha esetleg festékes lesz, de kötényt mindenkinek biztosítok !

A workshop időtartama maximum 2 óra:

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés