Bútorfestés Alap 1-miniworkshop Szeptember 8 kedd 15 óra

Raktárkészlet: 3 db
Bútorfestés Alap 1-miniworkshop Szeptember 8 kedd 15 óra
Festünk, antikolunk, feliratozunk, stencilezünk, felületet zárunk!
10 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

A workshop menete: 

Először is megtanulunk festeni! Ha még nem használtad, akkor kipróbájuk együtt, hogyan tudunk a lágy, sűrű, jól terülő és fedő festékkel csíkmentesen, vagy ha a vintage hatás a cél, pont, hogy csíkosan festeni, mert ez az alapja mindennek!

Megtanuljuk a jolly joker, mindenre alkalmas és egyszerű szárazecset technikát, a por és koszmentes mégis hatásos antikolást, kiemelést!

Megmutatom Neked, hogy hogyan tudsz tetszőleges, bármilyen feliratot, mintát felvinni úgy a felületre, hogy olyan legyen, mintha te szabadkézzel festetted volna oda!

 

 

Megtanuljuk, hogyan tudsz tökéletesen felvinni stencilmintát úgy, hogy tutira sikerüljön, ne folyjon a minta alá, ne mosódjon el! Mindezt nem csak egy színnel, hanem színesben is!

A végén felületet zárunk lakkal, szigorúan folyás- és cseppmentesen!

 

 


 

A workshop-hoz szükséges eszközök, amelyeket mind hazavihetsz majd:

  • 2 db szabadon választott 110 ml-es HH Krétafesték, lehetőleg jó kontrasztos színekben

  • 1 db expressz transzferoldat

  • 2 db 1/2-es dupla lapos ecset és

  • 1 db 8-as vintage kerek ecset

  • 1 db 110 ml-es bútorlakk (selyemfényű vagy matt)

  • 1 db szabadon választott kisebb vagy nagyobb stencil

  • 1 csomag stencil szivacsecsetszett

  • 1 db 20*40 cm-es fatábla , amin begyakoroljuk a technikákat 

 

A csomag ára : 10,990 FT


AJÁNDÉKba adom, hogy kipróbálhasd:

Ezeken felül szükségünk lesz a workshopon egy kis HH Világos bútorwaxra, és a színes minták felviteléhez további HH Krétafestékhez vegyes színekben. Ezeket nem szükséges megvásárolnod, hanem a workshopon használhatsz az enyéimből, ezt ajándékba kapod tőlem.

Folytasd otthon, minden eszközöd meglesz hozzá!

A workshopon 2 fatáblát használunk, de csak az egyik oldalát, ezt majd hazaviheted magaddalés otthon tovább gyakorolhatsz rajta. Haza viszel továbbá 2db 110 ml-es krétafestéket, aminek csak a töredékét használjuk fel, a maradék mennyiséggel otthon akár egy széket is le tudsz majd festeni! Ezenkívül természetesen az express transfer oldatot is hazaviheted, így még 30+ feliratot tudsz majd otthon transzferálni.

 

Mivel mindent hazaviszel, ezért természetesen a csomag tartalmától eltérhetsz! Vagyis, ha már van otthon egy kiszemelt átfestendő bútorod, és nagyobb méretű stencilre vagy nagyobb mennyiségű festékre lenne hozzá szükséged, akkor a csomag tartalmát felfelé megváltoztathatod és az árkülönbözetet a helyszínen rendezni tudod!

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés